Amnesty groep Haarlem
Maar ook Bloemendaal, Heemstede en Overveen

Altijd al ‘ns iets willen doen voor een goed doel? Actief bezig zijn en nog een goed gevoel krijgen ook? Dan is dit je kans: meld je  direct aan en word actief bij Amnesty International Haarlem e.o.  De afdeling ontplooit veel activiteiten, ze zit altijd bovenop de actualiteit en is zeer zichtbaar in de regio. Amnesty Haarlem heeft nu per direct plaats voor extra medewerkers die actief instappen  op scholen.

Basisscholenwerkers
De Amnesty-scholengroep Haarlem e.o. zoekt per direct versterking. De groep zoekt nieuwe leden die namens Amnesty zelfstandig basisscholen in Haarlem-Noord willen benaderen. Op deze scholen bieden zij op maat gemaakte lespakketten aan en verschaffen zij tekst en uitleg aan de leerkrachten van groep 8.

Voor dit werk is het belangrijk dat je overdag tijd voor het karwei beschikbaar hebt. Je gaat zelfstandig te werk, want je kunt zelf in overleg met de school je bezoek organiseren en plannen.

Amnesty International Haarlem zorgt er uiteraard voor dat je wordt ingewerkt als nieuwe basisscholenwerker, zodat je goed op je taak bent toegerust.

Heb je interesse en wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Tiny Ribbens van Amnesty International Haarlem e.o., T. 023-533.20.83 of
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..