Amnesty groep Haarlem
Maar ook Bloemendaal, Heemstede en Overveen

Collectanten Amnesty gaan van 14 t/m 19 maart ook in Haarlem e.o. de straat op

Ook in Haarlem en omstreken gaan honderden collectanten van Amnesty International vanaf maandag de straat op. Overal in Nederland wordt deze week gecollecteerd om het belangrijke werk van de mensenrechtenorganisatie mogelijk te maken.

De landelijke collecte van Amnesty International wordt in 2022 voor de twintigste keer gehouden. Op de laatste dag van de collecteweek (zaterdag 19 maart) zal in Haarlem ook in Winkelcentrum Schalkwijk worden gecollecteerd vanaf 10:00 uur.
Amnesty International komt op voor de slachtoffers van mensenrechten-schendingen, waar ook ter wereld. De opbrengst van de jaarlijkse collecte wordt gebruikt om het werk voor deze mensen voort te kunnen zetten. Amnesty International is een onafhankelijke organisatie en is niet gebonden aan een politieke overtuiging of godsdienst. Daarom neemt Amnesty voor haar onderzoeken en acties geen geld van overheden of politieke groeperingen aan. Dankzij het geld dat in de collecteweek wordt opgehaald, kan Amnesty haar werk blijven doen.

Wilt u nog meedoen, bel dan onze Coördinator Jon Schrama op 06-36196798 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..